Organizare Petreceri Corporate

Cand am dorit sa organizam petreceri coorportate, am stiut ca trebuie sa oferim grandoare si rafinament, perfect imbinate cu stilul modern, spatiu generos si desigur multa distractie.

La o petrecere coorporate organizata de noi poti avea, peste 230 mp, club, bistro, gaming. Da, le poti avea pe toate, astfel incat tu si colegii tai, intreg colectivul sa va simtiti minunat.

Rafinamentul deosebit al zonei de bistro ofera luxul necesar tuturor celor ce isi doresc sa organizeze o petrecere coorporate la cele mai inalte standarde.

Petreceri Corporate  Club / Gaming  / Bistro

Zona de club avand o capacitate indeajuns de mare pentru a organiza o petrecere coorporate te va face sa te simti intr-un club din strainatate.

Jocuri de lumini, canapele piele bicolore, zona vip, karaoke, toate acestea il vor atrage pana si pe acel coleg pe care nu credeai vreodata ca o sa-l vezi intr-un club.

Zona de gaming iti ofera tot ce ai necesar astfel incat colegii sa te felicite ca ai organizat tu petrecerea coorporate din acest an.

O sa va distrati jucand biliard… Colegii cei indrazneti vor face o cursa in simulatorul auto, iar doamnele se pot distra intr-un joc de 4 la masa de air hockey.

Pe scurt, pe langa club si bistro poti distra minim 25 colegi in acelasi timp. Poti organiza turneu de biliard sau footsball, poti juca fotbal poti trage cu arma intr-un Safari original, poti arata ce poti cu simulatorul de box, iar daca vrei putin exercitiu iti punem la dispozitie simulatoruo de fotbal……  si multe altele. Genial nu?