Locatie organizare Botez Kyp Events

Daca iti doresti o altfel de petrecere noi suntem o buna alegere.

Iti propunem altceva. Esti pregatit? Iti propunem ca in acest an sau cu ocazia primului nascut, sa organizezi o altfel de petrecere.

Poti dansa, poti sa te joci, poti sa petreci timp in club.

Imbinam perfect traditionalul cu modernul, o combinatie care te va face sa spui wow, asta imi doresc.

Organizare Botez Bucuresti – Stiai ca…

Poti sa dansezi in club unde programele de lumini si sonorizarea sunt de exceptie iar intre doua melodii, in scurta pauza de dupa dans, te poti juca biliard cu prietenii tai, sau chiar sa participi la un mic turneu inceput deja de cel mai bun amic al tau, acel amic fascinat de biliard. In stanga il vezi pe cel mai bun prieten din copilarie cum conduce pe un circuit de formula 1 celebru in lume, iar sotia se distreaza fantastic cu ale sale amici jucand toate 4 airhockey.

Pentru cei cu adevarat curajosi avem simulator de safari, iar pentru cei puternici avem simulator de box. Nu am uitat si sportivii desavarsiti cu un simulator de fotbat si multe alte atractii.

Apoi te poti intoarce la masa, in zona de bistro, zona care o sa te faca sa te simti ca intr-un restaurant de lux. Dar nu vei sta mult acolo pentru ca ringul de dans este o atractie mult prea intensa ca sa-i rezisti. Este indeajuns ca o singura raza de lumina sa iti atinga orizontul si te va face sa te ridici de la masa.

Am mentionat de sonorizarea RCF? Ne cerem scuze daca nu. Iti daruim peste 4.000 wati reali intr-un performant sistem audio ce o sa te uimesca. Daca iti place acest scenariu, cu siguranta o sa ai o frumoasa petrecere de botez, un majorat de vis sau o zi aniversara cu adevarat speciala

Poti rezista?