Zona de club

divder img

Zona de club este special amenajata sa ofere petrecerii dumneavoastra dinamismul si autenticitatea unui veritabil club. Acum puteti organiza petrecerea avand un club intreg la dispozitia dumneavoastra si a invitatiilor dumneavoastra.


Sonorizarea de exceptie, RCF va ofera o calitate excelenta a sunetului insumand peste 4.000 wati reali. Sonorizarea poate sustine cu succes orice reprezentare live daca doriti sa va organizati evenimentul cu un band sau o formatie cu muzica live.

Clubul dispune de peste 60 de lumini ambientale, moving head de ultima generatie, fum si ceata pentru un efect suport. Luminile sunt controlate de computer astfel incat am dezvoltat adevarate jocuri si spectacole pentru petrecerea sau evenimentul dumneavoastra. Clubul dispune si de o zona VIP, o zona unde intimitatea este un criteriu absolut. Canapelele de piele bicolore, balustradele de inox, pupitrul dj-ului, luminile, va asigura o reteta excelenta in a avea o petrecere de neuitat. In ce priveste organizarea unui majorat, clubul este ideal pentru ca separa zona parintilor de zona adolescentilor, oferind acestora un majorat organizat excelent.
Capacitate club peste 60 persoane.